Eenvoudige en snelle integratie


Ook wat betreft onze integratie betreft hebben we een duidelijke doel. AfterPay werkt nauw samen met een uitgebreid netwerk aan specialisten binnen de internetbranche. Als partner van AfterPay profiteert u van alle kennis en kunde die wij, gezamenlijk met al onze partners, aan u beschikbaar kunnen stellen. 

Staat het door u gebruikte platform of de payment service provider er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op om te informeren naar de koppelingsmogelijkheden.

 • Eigen API
 • Technische ondersteuning
 • Gerenomeerde partners
 • Toon

Platformen

Payment service Providers

Partners

  Omnichannel betaaloplossing

  We laten geen dag voorbij gaan zonder onze diensten nog meer op de behoeften van de consument af te stemmen. Om hen nog meer regie te geven over hun doen en laten als het om kopen en betalen gaat.

  We gaan meer dan ooit de customer journey, het traject dat de klant aflegt van webwinkel tot en met de bedankmail, verfijnen en monitoren. Op welke device of via welke techniek dan ook. We willen namelijk nog beter weten wat consumenten nu, maar vooral ook in de toekomst van ons vragen. Door al die kennis over consumenten en consumentengedragingen zullen we ons nog meer onderscheiden, en als kennisbank van onschatbare waarde zijn voor u als webwinkels.

  Ook wat betreft technologie hebben we een duidelijke missie. We gaan state-of-the-art selfservice platformen (apps) ontwikkelen en vervolmaken. Precies in lijn met het innovatieve karakter van ons bedrijf. Zodat de consument, waar hij ook is en wat hij ook wil, nog meer regie heeft over snel, makkelijk en eenvoudig betalen. Want de muisklik is in vele gevallen al vervangen door de ‘swipe’ en betalen met een ‘knipoog’.

  E-commerce

  Ruim 5.000 webwinkels bieden consumenten al de mogelijkheid om met AfterPay achteraf een online aankoop te betalen.

  Uit elk onderzoek maar nog belangrijker ook in de praktijk, blijkt dat ruim een derde van de Nederlanders de voorkeur heeft om achteraf te betalen op internet. Dit vanwege de veiligheid, het gemak en de flexibiliteit in betalen. 

  AfterPay is uitgegroeid tot marktleider in het aanbieden van online achteraf betalen in de Benelux. Duizenden webwinkels hebben AfterPay al toegevoegd als betaalmethode en miljoenen consumenten maken jaarlijks gebruik van AfterPay.

  Bekijk de voordelen voor uw webwinkel als u AfterPay toevoegt als achteraf betaalmethode.

  • Ruim 5.000 webwinkels
  • Snelle integratie via uw platform of PSP

  Mobile en Apps

  De smartphone en internet hebben ons leven voorgoed veranderd. Waar we ook zijn, we kunnen op elk moment informatie tot ons nemen en uitwisselen. Dat geldt ook voor betalingsverkeer. Betalingsverkeer is immers niets anders dan het uitwisselen van bepaalde informatie, uw consument winkelt via de smartphone en tablet, deze devices worden dan ook steeds belangrijker in het online koopgedrag. 

  Het is belangrijk dat uw webwinkel is ingericht op verkeer via mobiele devices, en dat de aankoop ook eenvoudig kan worden besteld en betaald via de smartphone of tablet. AfterPay is hier uitermate geschikt voor, doordat er geen betaalpas, e.dentifier, TAN-code of creditcard nodig is voor het bestellen. Puur op basis van NAW-gegevens kan er altijd en overal mobiel betaald worden met AfterPay.

  • Snel en eenvoudig afrekenen
  • Geen betaalpas, e.dentifier, TAN-code of creditcard nodig
  • Gebruiksvriendelijk voor mobiele devices

  Fysieke winkel

  Naast het online achteraf betalen kunnen wij ook het achteraf betalen verzorgen in uw winkel. Veel winkeliers geven naast de reguliere pin- of contante transacties ook de mogelijkheid om te betalen met AfterPay. Hiermee kan de consument een artikel bestellen welke bijvoorbeeld niet in de winkel of niet op voorraad is. Met AfterPay wordt extra verkoop gerealiseerd. Binnen dit instore concept ontvangt de consument ook naderhand van AfterPay de digitale factuur, met een betaaltermijn van 14 dagen. 

   

  Ga naar boven