Integratie

 & Toepassingen

Eenvoudige en snelle integratie

 

AfterPay werkt samen met een uitgebreid netwerk van Payment Service Providers (PSP) en platforms. Zo kunt u AfterPay makkelijk en snel aanbieden in uw webwinkel of koppelen aan uw dienst. Op deze pagina kunt u een overzicht van al onze partners vinden.

Staat het platform of de PSP die u gebruikt er niet tussen? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor een ander soort koppeling te bespreken. 

 • Eigen API
 • Technische ondersteuning
 • Gerenomeerde partners
 • Toon

 • Gemak

  OPEN32 creëert met AfterPay eenzelfde shopervaring via internet, het mobiele kanaal én fysieke winkel.

  Menno Dings, Marketing Manager bij OPEN32

  Omnichannel betaaloplossing

  We laten geen dag voorbij gaan zonder onze diensten nog meer op de behoeften van de consument af te stemmen. Om hen nog meer regie te geven over hun doen en laten als het om kopen en betalen gaat.

  We gaan meer dan ooit de customer journey, het traject dat de klant aflegt van webwinkel tot en met de bedankmail, verfijnen en monitoren. Op welke device of via welke techniek dan ook. We willen namelijk nog beter weten wat consumenten nu, maar vooral ook in de toekomst van ons vragen. Door al die kennis over consumenten en consumentengedragingen zullen we ons nog meer onderscheiden, en als kennisbank van onschatbare waarde zijn voor u als webwinkels.

  Ook wat betreft technologie hebben we een duidelijke missie. We gaan state-of-the-art selfservice platformen (apps) ontwikkelen en vervolmaken. Precies in lijn met het innovatieve karakter van ons bedrijf. Zodat de consument, waar hij ook is en wat hij ook wil, nog meer regie heeft over snel, makkelijk en eenvoudig betalen. Want de muisklik is in vele gevallen al vervangen door de ‘swipe’ en betalen met een ‘knipoog’.

  E-commerce

  Ruim 5.000 webwinkels bieden consumenten al de mogelijkheid om met AfterPay achteraf een online aankoop te betalen.

  Uit elk onderzoek maar nog belangrijker ook in de praktijk, blijkt dat ruim een derde van de Nederlanders de voorkeur heeft om achteraf te betalen op internet. Dit vanwege de veiligheid, het gemak en de flexibiliteit in betalen. 

  AfterPay is uitgegroeid tot marktleider in het aanbieden van online achteraf betalen in de Benelux. Duizenden webwinkels hebben AfterPay al toegevoegd als betaalmethode en miljoenen consumenten maken jaarlijks gebruik van AfterPay.

  Bekijk de voordelen voor uw webwinkel als u AfterPay toevoegt als achteraf betaalmethode.

  • Ruim 5.000 webwinkels
  • Snelle integratie via uw platform of PSP