Over AfterPay

 

Achteraf betalen lijkt heel gewoon, maar geldt dit ook online? Webwinkels bieden consumenten uiteenlopende betaalmogelijkheden. De meeste betaalopties bestaan echter uit een volledige vooruitbetaling. Online achteraf betalen is in veel gevallen nog niet standaard opgenomen in de online kassa, terwijl dit juist een bekende en vertrouwde wijze van betalen is. Ook ontvangt een groot deel van de consumenten liever eerst het product alvorens te betalen. AfterPay, opgericht in 2010, maakt het mogelijk om veilig en vertrouwd achteraf te betalen. De dienstverlening van AfterPay is toegankelijk, gemakkelijk en betrouwbaar.

 

AfterPay is uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf met een specialisme in de dienstverlening rond online achteraf betalen. De no-nonsense en transparante manier van doen bleef ook internationaal niet onopgemerkt en in 2014 werd AfterPay dan ook onderdeel van de arvato Bertelsmann groep, onderdeel Financial Solutions, met meer dan 6000 werknemers, verdeeld over in 21 landen. Bertelsmann is een internationaal mediabedrijf dat wereldwijd actief is op het terrein televisie, boeken, tijdschriften, dienstverlening en drukkerijen. Met deze internationale actieradius verbreedt AfterPay letterlijk en figuurlijk haar horizon.
AfterPay is geïntegreerd in duizenden webshops en werkt samen met professionele leveranciers en partners en blijft continu bezig met innoveren. Zo is AfterPay nauw betrokken bij verschillende innovatieve Omnichannel projecten waarbij niet alleen online kan worden gekozen voor AfterPay, maar ook in winkels.

Ga naar boven