Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Natuurlijk zijn we elke dag heel intensief bezig met ons eigen ik, ons merk AfterPay. Maar hoe leuk en inspirerend de wereld van kopen en betalen ook is, er is meer op de wereld dan alleen dat. We willen onze verantwoordelijkheid nemen ten opzichte van de maatschappij. Dat doen we door jaarlijks met onze medewerkers een geselecteerd maatschappelijk project te steunen. Er zijn verschillende terreinen waarop we proberen te helpen, waarvan de ‘Hollandse 100’ een speciaal plekje in ons hart heeft. Het is een oer-Hollandse duatlon die bestaat uit 10km schaatsen en 90km fietsen. De race wordt georganiseerd om geld op te halen voor Lymph&Co. Lymph&Co is opgericht door Bernhard van Oranje en steunt grensverleggend onderzoek naar de behandeling van lymfeklierkanker.

 

Naast de ‘Hollandse 100’ helpt AfterPay ook lokale sport- en culturele verenigingen en goede doelen.  Sport en de maatschappij spelen een belangrijke rol in het beleid van AfterPay. AfterPay kiest ervoor zowel nationaal als lokaal invulling te geven aan sponsoring beleid. Het sponsorschap varieert van het AfterPay schaatsteam tot evenementen, en van culturele investeringen tot het stimuleren van jonge sport teams.


 

AfterPay hoofdsponsor Team AfterPay

AfterPay sponsort de schaatsploeg van Team AfterPay/iSkate, een jonge talentvolle ploeg met veelbelovende schaatsers. Natuurlijk doen we dat om onze naamsbekendheid te vergroten, maar ook omdat ze overeenkomsten hebben met de AfterPayfamilie. De schaatsploeg van Team AfterPay/iSkate werkt namelijk met innovatieve trainingsmethoden. En vanuit een enorme teamspirit is er ook dáár de wil om elkaar te helpen en beter te maken. Net als bij AfterPay worden in de ploeg talenten gekoesterd en geïnspireerd.  Team AfterPay is een professioneel schaatsteam  bestaande uit:  Jorien ter Mors, Annette Gerritsen, Floor van den Brandt, Bo van der Werff, Anice Das, Mayon Kuipers, Bente van den Berge, Rosa Pater en Saori Toi. Als hoofdsponsor ondersteunt AfterPay de topatleten zodat zij zich 100% kunnen focussen op hun persoonlijke doelen.

Lees meer over Team AfterPay


 

AfterPay is als sponsor verbonden aan De Hollandse 100.

Sport en de maatschappij spelen een belangrijke rol in het beleid van AfterPay. AfterPay kiest ervoor zowel nationaal als lokaal invulling te geven aan sponsoring beleid. Het sponsorschap varieert van het AfterPay schaatsteam tot evenementen, en van culturele investeringen tot het stimuleren van jonge sport teams.

Naast ons schaats team is AfterPay ook dit jaar trotse hoofdsponsor van de Hollandse 100. Met de sponsoring van de Hollandse 100 hebben wij als AfterPay de mogelijkheid onze betrokkenheid te tonen bij het Lymph&Co project. Om daarnaast ook invulling te geven aan ons sportieve karakter doen we met een team van medewerkers natuurlijk ook gewoon mee! Bekijk ons team en steun de Lymph&Co stichting middels een donatie op de Team AfterPay pagina. 


 

AfterPayers helpen de natuur een handje

AfterPay voelt zich sterk verbonden met de Nederlandse samenleving. Wij vinden het belangrijk om natuur toegankelijker te maken, zodat iedereen in Nederland de natuur echt kan beleven. Daarom is AfterPay vanaf 2016 trotse sponsor van 'It Fryske Gea'. 

De natuur is van en voor iedereen. Daarom betrekt AfterPay ook klanten en medewerkers bij het beheer en behoud. Bijvoorbeeld door het organiseren van teamuitjes in de natuur. Zo heeft AfterPay afgelopen jaar met alle medewerkers onder begeleiding van 'It Fryske Gea' gewapend met zagen en heggenscharen in het prachtige Friese Katlijk de hei op gegaan om deze te ontdoen van kleine bomen. Doel: er voor zorgen dat hei niet verandert in bos.

Op deze manier ondersteunt AfterPay het werk van de natuurbescherming in Friesland en draagt zij haar steentje bij aan een mooi groen en divers Fries landschap.


 

AfterPay shirtsponsor van jong wielertalent

Sinds 2014 is AfterPay shirtsponsor van het 'NWVG Young Talents Cycling Team'.  In november 2015 heeft AfterPay zich voor 5 jaar als sponsor aan het team verbonden.

AfterPay is een maatschappelijk betrokken bedrijf waar talent en talentontwikkeling centraal staan. Om ook wielertalent uit Noord-Nederland een kans te geven heeft AfterPay gekozen om ook het NWVG Young Talents Cycling Team te sponsoren. 

 

 

 

 

AfterPay sponsor van de Zomer Spelweek

Sinds jaar en dag is de laatste week van de bouwvak in het het Groen Bos van Oranjewoud nabij Heerenveen het toneel van de jonge inwoners van Heerenveen. 

Tijdens deze week worden onder andere hutten gebouwd, speurtochten gelopen, en spelletjes gespeeld en er is voor de oudere kinderen zelfs een spokentocht.
Zomerspelweek is een initiatief van welzijnsorganisatie Caleidoscoop en is ooit opgezet om kinderen die niet op vakantie konden toch een leuke week te bieden. AfterPay ondersteunt dit initiatief en is als hoofdsponsor verbonden  en draagt op deze manier haar steentje bij om de kinderen een onvergetelijke week te bezorgen.

Meer informatie over de zomerspelweek is te vinden op www.zomerspelweek.nl 


Ga naar boven