Arvato Bertelsmann AG

 

AfterPay is onderdeel van Arvato Financial Solutions, dat op haar beurt weer onderdeel is van Arvato Bertelsmann.

Arvato Bertelsmann is onderdeel van Bertelsmann AG, een internationaal multi mediaconcern met meer dan 100.000 medewerkers wereldwijd.

Bertelsmann is actief in de volgende sectoren: uitgeverijen (Random House), tv (RTL Group), kranten en tijdschriften (Gruner + Jahr), en dienstverleningsvormen en sourcing services gericht op het werven, uitbouwen, behouden, beheren van klanten en klantprocessen (arvato).

Onze missie
Wij streven ernaar om wereldwijd informatie, entertainment en mediadiensten te verspreiden en daarmee mensen te inspireren. Daarbij proberen we een waardevolle bijdrage aan onze maatschappij te leveren. Wij streven naar leidinggevende posities in onze markten en naar het behalen van het gerelateerde rendement op het belegd vermogen.

Creatieve informatieverwerking en consequent klantgericht denken staan centraal bij onze gezamenlijke inspanningen. Wij zetten ons in om een rechtvaardige en motiverende werksfeer te creëren. Wij verplichten ons om de continuïteit en de verdere ontwikkeling van ons bedrijf zeker te stellen.

 

Onze kernwaarden
partnerschap
Onze bedrijfscultuur is gebaseerd op een partnerschap dat onze medewerkers en het bedrijf wederzijds voordeel oplevert. Gemotiveerde medewerkers die zich vereenzelvigen met onze waarden zijn de drijvende kracht achter de kwaliteit, efficiëntie, flexibiliteit en de groei van Bertelsmann.

Onze medewerkers krijgen veel ruimte voor ontplooiing, ze worden uitvoerig geïnformeerd en nemen deel aan de besluitvorming en het financiële succes van ons bedrijf. Wij zetten ons continu in voor de professionele ontwikkeling van onze medewerkers en hun werkgelegenheid op lange termijn.

 

ondernemingsgeest
Het principe van decentralisatie vormt de basis van ons succes; het stelt onze medewerkers in staat om flexibel, verantwoordelijk, efficiënt en met zakelijke vrijheid te handelen. Onze vestigingen worden geleid door managers die als ondernemers handelen. Zij hebben een aanzienlijke zelfstandigheid en dragen de volledige verantwoordelijkheid voor de prestaties van hun bedrijven. Onze directieleden handelen niet alleen in het belang van hun individuele bedrijven, maar zijn ook gebonden aan de belangen van de groep als geheel.

 

creativiteit
Wij bieden een thuis voor artiesten, auteurs en creatieve talenten in al onze bedrijfssectoren. Wij promoten hun creatieve ontwikkeling en commercieel succes. Wij zetten ons wereldwijd in voor de bescherming van geestelijk eigendom. Wij ondersteunen de artistieke en geestelijke vrijheid, de bescherming van democratie en mensenrechten en respecteren tradities en culturele waarden.

 

maatschappelijke verantwoordelijkheid
De continuïteit en onafhankelijkheid van onze onderneming zijn gegarandeerd doordat de Bertelsmann Management Company de controle over de meerderheid van de stemrechten bezit. Het bezit van eigendom schept, naar de mening van onze aandeelhouders, een verplichting ten aanzien van onze maatschappij. Zij zijn ervan overtuigd dat in een markteconomie een bedrijf zijn rechtmatigheid ontleent aan het leveren van een waardevolle bijdrage aan de maatschappij.

 

ethiek
Onze ondernemingen respecteren de wet en worden geleid door ethische principes. Zij handelen verantwoordelijk ten opzichte van de maatschappij en het milieu.

 

Over Arvato
Arvato Bertelsmann biedt zijn klanten een compleet portfolio aan diensten op het gebied van klantbeheer. We richten ons op business proces outsourcing trajecten voor onze klanten. Van direct marketingcampagnes voor het werven van klanten tot het binden en volgen van klanten via CRM/loyaliteitsprogramma’s en social media. Maar ook zeer complex internationaal logistiek verkeer tot het volledig full service afhandelen van online (achteraf) betalingsverkeer.

Vanuit ons wereldwijde netwerk beschikken we over de kennis en ervaring om klanten in verschillende industriële segmenten te ondersteunen met uiterst slagvaardige lokale organisaties.

 

Portfolio Arvato
Het service portfolio van Arvato bevat: Marketing Services, Financial Services, Customer Services, en Supply Chain Management.

 

Geïntegreerde oplossingen
De belangrijkste toegevoegde waarde van het portfolio is de integratie van customer managementprocessen waardoor een end-to-end waardeketen gecreëerd wordt. Dit biedt veel voordelen en kansen voor organisaties op het gebied van up- en cross-selling mogelijkheden, retentiemanagement en klanttevredenheid met als ultieme doel de customer experience te optimaliseren.

 

De kennis, ervaring en de schaalgrootte
Wij zijn door onze kennis, ervaring en schaalgrootte in staat om een significante bijdrage te leveren aan de bedrijfsdoelstellingen van onze klanten. Of het nu gaat om het verhogen van klantevredenheid, het besparen van kosten, integratie van ondersteunende processen, verbeteren van de effectiviteit van salesinspanningen, het implementeren van proces automatisering (CRM/ERP/SCM/MRM etc), het verbeteren van conversie en online omzet of het integraal verbeteren van klantondersteunende processen.

 

Proof of principle
Het beste bewijs van het vertrouwen dat we krijgen is dat veel opdrachtgevers al langer dan 10 jaar klant bij ons zijn (sommigen al meer dan 40 jaar!). Uiteindelijk gaat het om de vertrouwensrelatie waarbij een half woord genoeg is om pro-actief te blijven inspelen op marktveranderingen en opportunities.

 

Marktleider
Met deze hoogwaardige en geïntegreerde aanpak hebben wij ons de laatste 20 jaar ontwikkeld tot één van de marktleiders in ons vakgebied. We werken voor een groot aantal toonaangevende Nederlandse en internationale bedrijven, waaronder: (online) retailers, energieleveranciers, loterijen, bedrijven uit de automotive industrie, uitgevers, IT-sector, zorgverleners, luchtvaart, financiële dienstverleners en telecomsector.

 

Carriëre mogelijkheden bij Arvato Financial Solutions wereldwijd
Op onderstaande wereldkaart vindt u de vacatures van Arvato Financial Solutions wereldwijd. Door te klikken op een land ziet u de open vacatures in het betreffende land.

 

 

Ga naar boven